Moss Grove, Prenton, Wirral
Refurbishment
 
     
 

Sylvan House is an existing nursing home. Our brief was to design an extension which would increase the number of rooms, and also to utilise the existing roof space flats and convert them into rooms, with dormers providing head space and natural light.

Each new room included its own en-suite. All dormers to front and rear were deisgned to complement the original character of the building, thus helping with the planning approval. We also added an extra lift to provide disabled access to the top floor.

 
 

 
 
         
       
         
 
 
click image below to view larger image
 
                 
Click To View
 
Click To View
 
Click To View
 
Click To View
 
Click To View
Existing Details
 
Proposed Plans
 
Proposed Plans
 
Proposed
Elevations
 
Proposed
Sections