Mill Lane, Heswall - Demolition & New Dwelling  
     
 

A complete rebuild of an existing dwelling in Mill Lane, Heswall, that was considered too expensive to refurbish.

Designed in close co-ordination with the clients, this spacious four bedroomed home has plenty of space for a busy family including a large play room over the double garage, a large kitchen and family room with a adjacent study and a spacious welcoming central hall leading to the rest of the property.

The external appearance of the property incorporates subtle design features that are frequently found locally.

The client has spent time and consideration sourcing the materials which is reflected in the overall appearance of the property which blends perfectly into its setting.

 
 

 
 
         
       
         
 
 
click image below to view larger image
 
                 
Click To View
 
Click To View
 
Click To View
 
Click To View
 
Click To View
Foundations
 
Ground Floor
 
1st Floor
 
Elevations
 
Sections